dijous, 16 d’octubre de 2014

Dijous 16 d'octubre

Com ja havia dit en una altra entrada, vam estar fent-nos unes entrevistes a nosaltres mateixos. Les entrevistes anaven sobre alguna historia dels nostres avis o pares, però tenia que ser una historia sobre la migració, llavors jo vaig explicar una historia sobre els meus avis i pares, i avui l'ha he acabada d'editar i m'ha sortit bastant bé!


Aquí os deixo el vídeo


1 comentari:

 1. Hola David i Marc

  Felicitats per l'entrevista, de la primera entrada amb vídeo a ara es noten molts canvis, no només tècnics sinó en la manera de parlar, de dirigir-se a la càmera, amb més seguretat i tranquil·litat, comunica millor aquest últim vídeo.
  D'altra banda, em sembla que quan parlem de migració, també val la pena pensar en preguntes que tinguin a veure amb la vivència de les persones, "han hagut de canviar els seus costums?", "enyora el lloc on ha nascut?", "els agradaria tornar?", "quins problemes creu que tindrien per tornar?", etc.
  Us animo a seguir escrivint en el blog i sobretot, fer entrades completes, amb imatges de suport i explicació dels enllaços que proposen. L'entrada anterior no s'explica bé de què va el de les notícies.
  Salutacions

  ResponElimina